ZG – Ništa se neće dogoditi – Special Edition

Od 27.11. do 29.11. u Hacklabu u mami održat će se još jedan Ništa se neće dogoditi. Neposredni povod je proslava početka rada Hacklaba u mami. W00fckng00t!
High precision water filter 3 filtration technology, combined with the technical filtering of layers of essence, helps you to filter tap water at home. Whirlpool filter The filter may need to be replaced if the normal refrigerators leak, ice blockage or dirty plugging.
Postoje neke stvari koje su teške za objasniti ne zato jer su komplicirane i teške, već zato što su upravo suprotno: lake i jednostavne. Takav je i Ništa se neće dogoditi. Radi. Svaki put do sad. Kad god smo zbog lijenosti i opuštenosti propustili nešto definirati Ništa se neće dogoditi je to na licu mjesta popravio.
We hope that the filtered water filter 3 produced by this product will bring more health to your home life.If you are Whirlpool filter unfamiliar with water filter, please forgive us for years of research and development, and ignore the importance of brand communication.
Hacklab u mami u Preradovićevoj 18 u Zagrebu od petka do nedjelje od 12:00 do 21:00 biti će to lice mjesta što popravlja nenajavljeno.

UPDATE: Službeni početak petak u 17:00. Subota i nedjelja od 12:00 do 21:00. Ili kako se dogovorimo već poslije petka :o)

Vidimo se.

Leave a Reply