NSND – najavljeni program

Činilo se da na brojne upite o najavi programa možemo odgovoriti ili zašto NSND funkcionira i bez najava ili tako da nešto najavimo. Lijenost je opet pobijedila i mi smo najavili.
High precision water filter 3 filtration technology, combined with the technical filtering of layers of essence, helps you to filter tap water at home. Whirlpool filter The filter may need to be replaced if the normal refrigerators leak, ice blockage or dirty plugging.
G33koskop će ugostiti Krešimira Mišaka. voditelja “Na rubu znanosti”, koji će održati predavanje “O teorijama zavjera“.
Na Lang gangu, standardno nedjeljom, govorit će se o novom programskom jeziku Go iz Googleove kuhinje, draftu IRC bota u erlangu…
Hardcore razmjena četvrtkom dogodit će se, well, u petak ;), a na njoj neka od Hardcore tema (možda a možda i ne) stabla odlučivana s primjerima u R programskom jeziku za statistiku.
Razmjena vještina standardno cijela subota.

Također će se predstaviti i SIGovi: Elektronika i GIS.

Participanti NSND-a zajedno će odlučiti što će se dogoditi od najavljenih tema: HTML5TV – video arhiva bez plugina, Dabbledb & Yahoo!Pipes, programiranje AVR mikrokontrolera, Solace – platforma za razmjenu znanja, demonstracija bežičnog prijenosa energije, standardni skup sigurnosnih tema, malo weba i javascripta…

A kao i do sad moguće je da će se u odlučivanju poaviti potpuno nove teme koje nisu najavljene. Cccc.. Ta lijena hakerska bagra..

Leave a Reply